Logo KCK

De basiscursus is een verplichte gehoorzaamheidscursus om verder te kunnen met de A-cursus. De basiscursus volgt u na de puppencursus. Ook als u met een oudere hond voor het eerst een gehoorzaamheidcursus volgt start u met de basiscursus.

Wat houdt deze cursus in:
Deze cursus bestaat uit 10 lessen van 45 minuten. Er is tijdens de lessen veel ruimte voor het stellen van vragen. De standaard-oefeningen komen aan bod zoals: zit en af, het leren komen naar de baas zonder en met afleiding. Ook krijgt u oefeningen gericht op het afleren van ongewenst gedrag zoals: niet opspringen tegen de mensen, niet trekken aan de lijn etc. De oefeningen worden op een speelse manier uitgevoerd, ook tussen de oefeningen door is veel ruimte voor spel.

Wat is het verschil met de A-cursus?
De basiscursus is soepeler dan de A-cursus, er hoeven geen puntjes op de i gezet te worden. Voorbeelden van verschillen in oefeningen zijn: Zit-commando: de hond hoeft niet netjes naast aan het been te gaan zitten, zolang hij maar zit. Meelopen aan de riem: de hond hoeft niet netjes te volgen, maar mag absoluut niet aan de lijn trekken.

 

Aantal deelnemers: maximaal 8
Duur : 10 weken
Kosten: € 60,00 

Vervolg: A-cursus 

 

 

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in uw mailbox.