Logo KCK

KC Kennemerland te Heemstede is op zoek naar gekwalificeerde instructeurs om het team te versterken vanwege het grote aanbod van cursisten op alle niveaus. Een afgesloten opleiding met examen bij een geaccrediteerd opleidingsinstituut zoals o.a. O&O, Dogvision of Martin Gaus, is een vereiste.  

Bij voorkeur met praktijkervaring. Daarnaast is een benoeming als Kynologisch Instructeur bij Raad van Beheer gewenst, welke bestaat uit een periode van 3 jaar.
 
Als instructeur bij KC Kennemerland ontvang je een vergoeding, jas en shirt.  Tevens kun je gratis deelnemen aan 1 cursus per blok; er zijn jaarlijks 3 blokken.
Kosten benoeming en herbenoeming bij Raad van Beheer worden vergoed, alsmede per jaar een gedeelte aan onkosten betreffende nascholing.

Wij vragen vanwege activiteiten en evenementen inzetbaarheid van de instructeurs. Ook verwachten wij dat een aangenomen instructeur in ieder geval 3 jaar als Kynologisch Instructeur les blijft geven, bestaande uit 2 uur les per week gedurende 3 blokken per jaar, door het tekenen van een overeenkomst.

Startdatum in overleg, neem contact op met:
 
Paul Janszen
Telefoonnummer: 06-53424640
E-mailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in uw mailbox.