Logo KCK

KCK is een vereniging, als lid profiteert u van lage cursuskosten. Voor de puppencursus hoeft u nog geen lid te worden maar als u verder gaat trainen is lidmaatschap verplicht.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. Vanaf 15 november van elk jaar kunt u online uw lidmaatschap verlengen, u ontvangt hierover een mail.

Kosten van het lidmaatschap: € 19,50 per jaar + 1-malige kosten € 5,00 = totaal € 24,50

Vanaf 1 juli € 9,75 + 1-malige kosten € 5,00 = totaal € 14,75.

Extra gezinslid per jaar € 5,00.

Nieuwe leden:
Schrijf u in via Nieuw Lidmaatschap, na invullen en verzenden van het formulier wordt u automatisch doorgestuurd naar iDEAL om uw lidmaatschap te betalen. Na betaling ontvangt u een e-mail met een eenmalige inlog met uw accountgegevens. Met dit account kunt u inloggen en zich inschrijven voor onze cursussen.

Lidmaatschap verlengen
Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. Vanaf 15 november van elk jaar kunt u online uw lidmaatschap verlengen, u ontvangt hierover een mail. Als u niet verlengt voor 15 februari vervalt uw lidmaatschap en daarmee uw account voor de website.

Lidmaatschap beëindigen
U hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. Aan het einde van het kalenderjaar verloopt uw lidmaatschap automatisch. U zult tot het einde van het kalenderjaar ons clubblad de Kennemerblaf ontvangen.
Stelt u hier geen prijs meer op dan kunt u dit laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in uw mailbox.